Betekenisvolle sieraden in Apeldoorn: ontmoet goudsmid Monique Zonneveld

Hi, Monique hier, edelsmid / goudsmid in Apeldoorn. Sinds 2021 heb ik al veel bijzondere persoonlijke sieraden mogen maken. Begin 2024 heb ik mijn sieradenmerk Aranka gelanceerd: sieraden doordrenkt met betekenis, bewustzijn en duurzaamheid. Want Aranka sieraden geven vorm aan je emoties en bewustzijn. Bijvoorbeeld aan jouw liefde voor een dierbare, aan persoonlijke ontwikkeling of duurzame levenshouding. Zo herinneren de sieraden je dagelijks aan wat voor jou belangrijk is.

Dus zoek je een edelsmid of goudsmid in Apeldoorn, dan ben je bij Aranka sieraden aan het juiste adres voor een persoonlijk sieraad met betekenis, duurzaam gemaakt van gerecycled goud of van je eigen oud goud.

Waarom kiezen voor een goudsmid in Apeldoorn?

Of beter gezegd, waarom kiezen voor de goudsmid van Aranka sieraden?

  1. De sieraden worden handgemaakt door goudsmid Monique Zonneveld in Apeldoorn, met liefde voor het ambacht. Je koopt dus bijzondere sieraden die niet in veelvoud bij de juwelier liggen.
  2. Met een bijzonder sieraad dat jouw verhaal draagt, laat je een stukje van jezelf zien aan de wereld. Het vertelt iets over wie je bent en wat jij belangrijk vindt.
  3. Doordat de sieraden duurzaam en ethisch verantwoord gemaakt worden van gerecycled goud draag je bij aan een mooiere wereld.
  4. Het kan gemaakt worden van je eigen oude goud voor extra emotionele waarde.
  5. Doordat het handgemaakt is zijn persoonlijke aanpassingen mogelijk. Neem gerust contact op als je speciale wensen hebt.